Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

χριστουγεννιατικες μπαλες με ... κουμπια!!!

σουπερ ιδεα κοριτσια και πανευκολη!!!
δειτε το!

Completed Project: Button Baubles  Picture #1

οδηγιες



  • Step 1

    Step 1
    Προετοιμάστε την μπάλα ~ 
    Καλύψτε μπάλα σας πολυστυρόλιο με ταινία διπλής όψεως, δουλεύοντας από πάνω προς τα κάτω γύρω από την μπάλα για να το κρατήσει όσο το δυνατόν επίπεδα.(Είναι πιθανώς καλύτερο να προετοιμαστεί αυτή η εκ των προτέρων, όπως θα μπορούσε να πάρει πολύ fiddly και sticky!)
    Προετοιμάστε το κρεμάστρα ~ 
    Καλύψτε το γάντζο σας μάτι με νήματα για να κρύψει το μέταλλο (ή εάν δεν έχετε έναν γάντζο μάτι απλά να χρησιμοποιήσετε μια βίδα να επισυνάψετε την κορδέλα με) και βιδώστε στην μπάλα πολυστερίνη.


  • Step 2

    Step 2
    Λάβετε απασχολημένος με κουμπιά! 
    Επιλέξτε τα κουμπιά σας ανάλογα με την επιλογή χρώματος δέντρο σας, ή να φύγουμε πολύχρωμο σαν μικρά βοηθοί μου έκανε! Τώρα έχετε τη διασκέδαση να κολλήσει τα κουμπιά σας για να την μπάλα. 
    * Σημείωση - γύρω από το έργο της μπάλας κρατώντας τα κουμπιά κοντά μεταξύ τους (... καλύτερα να έχουμε μερικά μικροσκοπικά κουμπιά για να το χέρι για να καλυφθούν τυχόν κενά στο τέλος!)


  • Step 3

    Step 3
    Βγες έξω τη λάμψη και την κόλλα! 
    Ναι, τα παιδιά το αγαπούν! Για να δοθεί μπιχλιμπίδι λίγο πιο σας λάμψη, αναμίξτε κάποια κόλλα & λάμψη και ζωγραφική ξεκινήσετε!
    Γεμίστε τα κενά μεταξύ των κουμπιών με κόλλα, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε πάνω από κάποια λάμψη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μικτή κόλλα & λάμψη σου να καλύψει ελαφρά τα κουμπιά.
    * Σημείωση - Diamond Glaze λειτουργεί καλά, καθώς δίνει ένα υπέροχο γυαλιστερό φινίρισμα, αλλά ένα μείγμα κόλλας PVA με λάμψη θα δώσει ένα ανάλογο αποτέλεσμα.
  • 3 σχόλια:

    1. Πολύ καλή ιδέα!!! Μπράβο..κάτι το διαφορετικό από τα καθιερωμένα στολίδια!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. πολυ καλη ιδέα πράγματι,αλλα μπορείς να το εξηγήσεις ευκολότερα δηλαδή τι υλικά α χρειαστώ και τα υπόλοιπα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;)

      ΑπάντησηΔιαγραφή