Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

κουμπια απο ξυλο

εντελως οικολογικα και χωρις κοστος....
Completed Project: Wooden Branch Buttons Picture #1

πως τα κανουμε...




  • Step 1

    Step 1
    Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό εργαλείο ή ένα μολύβι για να σηματοδοτήσει την διαστήματα όπου τα κουμπιά σας θα μειωθεί. Θέλετε να είναι σχετικά λεπτό, αλλά δεν θα πρέπει να είναι τόσο λεπτή που κινδυνεύουν να σπάνε. Βρήκα ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 / 8 "πάχος. I αποτέλεσε δίπλα σε εγκοπές μου σε κίτρινο χρώμα ώστε να μπορείτε να τις δείτε πιο καθαρά.





  • Step 2

    Step 2
    Κόψτε το τέλος του υποκαταστήματος με το σιδηροπρίονο ή ηλεκτρικό πίνακα είδε. Το έργο είναι ομολογουμένως πολύ πιο κουραστικό όταν πριόνι με το χέρι, αλλά ήθελα να δείξω ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει χωρίς οποιαδήποτε σημαντική επένδυση εργαλείο. Εάν έχετε ένα ηλεκτρικό πριόνι, θα ήθελα να συστήσω χρησιμοποιώντας αυτό για σκοπιμότητες. Φυσικά παρακολουθώ τα δάχτυλά σας, και να φορούν προστατευτικά γυαλιά σας!





  • Step 3

    Step 3
    Τοποθετήστε το πριόνι τέλος του υποκαταστήματος πάνω από την άκρη της επιφάνειας εργασίας σας, και είδε μέσα από την πρώτη γραμμή που έχετε χαραχτεί. Μόλις πριόνισε ότι απενεργοποίησης, συνεχίστε μέχρι να έχουμε όσο το θέλετε.






  • Step 4

    Step 4
    Χρησιμοποιώντας το τρυπάνι σας ή Dremel με μια πολύ λεπτή λεπίδα του τρυπανιού, προσεκτικά τη θέση λίγο σας ακριβώς αριστερά του κέντρου και τρυπάνι μέσω του κουμπιού. Έχω διάτρητο κορυφή ένα παλιό κομμάτι του ξύλου για την προστασία της επιφάνειας εργασίας μου.Επαναλάβετε με την άλλη πλευρά του πλήκτρου για τη δημιουργία δύο τρύπες για το ράψιμο. Αν προτιμάτε το βλέμμα, τότε μπορείτε να ανοίξετε τέσσερις οπές αντ 'αυτού.





  • Step 5

    Step 5
    Ένα έχετε διάτρητοι με όλα τα κουμπιά σου, ελαφρά βοός κάθε πλευρά με γυαλόχαρτο για να αφαιρέσετε ακμές που θα μπορούσαν ενδύματα εμπλοκή ή άλλο ύφασμα.





  • Step 6

    Step 6
    Μετά από λείανση, στίλβωση απλά κάθε κουμπί και στις δύο πλευρές με ένα προϊόν ξυλείας, όπως Πολωνικά έπιπλα ή τα παρόμοια. Αυτό θα σφραγίσει τα κουμπιά λίγο και να τους δώσουμε μια πιο «τελικό» εμφάνιση. Θα χρησιμοποιηθεί Murphy Oil Σαπούνι για την δική μου γιατί ήταν όλα όσα είχα στο χέρι, αλλά είναι πραγματικά περισσότερο για να καθαρίσει από τα Πολωνικά. Θα πρότεινα ένα γυαλιστικό ή κερί για αυτό το βήμα.
    http://www.cutoutandkeep.net/projects/wooden-branch-buttons





  • Step 7

    Step 7
    Εκεί το έχετε - όπως πολλοί χαριτωμένα μικρά ξύλινα κουμπιά όπως θα ποτέ θέλουν. Δεν χρειάζεται να αγοράσουν οποιοδήποτε ακριβά εργαλεία, και θα σώσετε πολλά μακροπρόθεσμα κατά παραγγελία ξύλινα κουμπιά online.

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου