Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

χριστουγεννιατικα στολιδια με χαντρες

Ειναι πολυυυ ομορφα!!!!

Completed Project: Reindeer & Tree Christmas Decorations Picture #1


οδηγιες για το ελαφακι • Step 1

  Step 1
  Τάρανδος κύριο σώμα
  Κόψτε 100 εκατοστά του σύρματος. Ξεκινήστε από Χ (το μπροστινό πόδι). Τέλος στην άκρη του αυτιού. Άνεμοι υπερβολικά το καλώδιο κάτω από τις πλευρές και την περιποίηση.

 • Step 2

  Step 2
  Antlers
  Κόψτε 20 εκατοστά του σύρματος. Αρχίστε στο Χ. Συνδέστε τον ελαφοκέρατα για τον τάρανδο, όπως φαίνεται.

 • Step 3

  Step 3
  Πίσω πόδι
  Κόψτε 20 εκατοστά του σύρματος. Αρχίστε στο Χ. Να επισυναφθούν στην κυρίως σώμα στο πίσω μέρος, όπως φαίνεται από την εκκαθάριση της υπέρβασης σύρμα μέχρι τις πλευρές.
 • οδηγιες για το ελατο


  1. Step 4

   Step 4
   Δέντρο κύριο σώμα
   Κόψτε 100 εκατοστά του σύρματος. Αρχίστε στο Χ στην κορυφή του βρόχου. Εργασία το δρόμο σας σε όλη τη διαδρομή μέχρι το δέντρο έχει ολοκληρωθεί. Wind τα καλώδια μέχρι τις πλευρές του δένδρου. Κόβετε μία μόνο πλευρά.
  2. Step 5

   Step 5
   Γαρνιτούρες
   Όσον αφορά τις υπόλοιπες άκρο του σύρματος, εναλλάξ, ρουμπίνι και το λευκό, σηκώστε περίπου 20 rocailles. 3 ή 4 κλαδιά από κάτω, από την αντίθετη πλευρά από όπου ξεκινήσατε το κλάδεμα, τυλίξτε γύρω από ένα τμήμα καλωδίων στον κεντρικό κορμό των δένδρων. Σήκωσε άλλα 12 rocailles. Και πάλι, τυλίξτε γύρω από ένα τμήμα σύρματος από την πλευρά της εκκίνησης άλλα 3 ή 4 κλαδιά. Σήκωσε άλλα 5 rocailles. Αναδίπλωση από την αντίθετη πλευρά πολλές φορές. Κόβετε το τυχόν περίσσευμα.
  3. Step 6

   Step 6
   τελικά διακοσμήσεις σας
   Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε το δέντρο σας!


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου