Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

τελειο βραχιολακι με χαντρες

για οσες ειναι fan του "αθληματος" ...
οριστε ενα πολυ ομορφο σχεδιακι...
Completed Project: Mandala Bracelet Picture #1

οδηγιες 1. Step 1

  Step 1
  Mandala Κεντρική Στεφάνη 
  Ετοιμάστε βελόνα σας με 100 εκατοστά του nymo περίπου αργαλειό το νήμα. Περάστε τη βελόνα σας μέσα από μια χάντρα millefiori αφήνοντας 15 εκατοστά ουρά. Βρόχος το γύρο νήμα και μέσω της χάντρα δύο φορές. Επαναλάβετε από την αντίθετη πλευρά.
 2. Step 2

  Step 2
  Σήκωσε 1 λάιμ rocaille. Πάρτε το νήμα κάτω από τα νήματα από τη μία πλευρά του κεντρικού σφαιριδίου και για τη στήριξη, μέσω της rocaille
 3. Step 3

  Step 3
  Συνεχίστε αυτήν όλο το δρόμο με ασβέστη rocailles έως ότου είστε πίσω στην πρώτη rocaille. Θα πρέπει να έχετε συνολικά 14. Πάρτε το νήμα προβλέπεται στο πρώτο rocaille και στη συνέχεια πίσω μέχρι την τελευταία rocaille. Όλες οι σειρές θα πρέπει να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο. Χρησιμοποιήστε την ίδια τεχνική για να κάνουν το υπόλοιπο των γραμμών, πιάνοντας τα νήματα μεταξύ των rocailles σχετικά με την προηγούμενη σειρά για να κρατήσει τα σφαιρίδια.
 4. Step 4

  Step 4
  Χρησιμοποιώντας rocailles ασήμι, χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική για να κάνουν γραμμή 2, η αλίευση τα νήματα μεταξύ των rocailles σχετικά με την προηγούμενη σειρά για να κρατήσει τα σφαιρίδια. Θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερες rocailles ό, τι στην προηγούμενη σειρά να κάνει ένα σύνολο 18. Απλά προσθέστε ένα επιπλέον rocaille με τον ίδιο τρόπο, όταν mandala σας αρχίζει να αισθάνεται λίγο σφιχτά.
 5. Step 5

  Step 5
  Η σειρά 3 και 4 γίνονται από κοινού. Προσθέστε το πρώτο ασβέστη rocaille σας με τον ίδιο τρόπο όπως και τις γραμμές 1 και 2. 
  Σήκωσε ένα ρουμπίνι και 1 λάιμ rocaille. Με τον συνήθη τρόπο, περνάτε κάτω από το νήμα και το λάιμ rocaille.ruby rocaille σας πρέπει να είναι ξαπλωμένο στο πλάι είναι. Επαναλάβετε αυτή όλα th | αντίστροφο e (1 ρουμπίνι και 1 λάιμ). 6. Step 6

  Step 6
  Περάστε τη βελόνα σας κάτω από την πρώτη rocaille και υφαίνουν με την κεντρική χάντρα. Thread κάτω από το κεντρικό χάντρα και στη συνέχεια το νήμα γραβάτα σας με την κεντρική ιδέα. Υφαίνουν το νήμα σας μέσα από αρκετές rocailles και τελειώματα. Επαναλάβετε με την κεντρική ιδέα. Κάντε 3 ακόμα ασβέστη μάνταλα. Στη συνέχεια κάνουμε 4 mandalas αντικαθιστά τον ασβέστη rocailles με μπλε του ουρανού.
 7. Step 7

  Step 7
  Ετοιμάστε βελόνα σας με 150 εκατοστά του νήματος.Δημιουργήστε μια στάση χάντρα από μαζεύοντας ένα ρουμπίνι rocaille και κίνηση σε περίπου 15 εκατοστών από το τέλος του thread σας. Loop γύρο και μέσω της rocaille ξανά και τραβήξτε σφιχτά. Σήκωσε 2 λάιμ rocailles, 
  1 millefiori χάντρα, 2 λάιμ rocailles και 5 ρουμπίνι rocailles. Υφαίνουν το νήμα σας μέσα από το rocailles σε έναν ουρανό γαλάζιο mandala στην κεντρική χάντρα.Περάστε μέσα από την κεντρική χάντρα και τα ακόλουθα rocailles που βγαίνει από έναν ουρανό γαλάζιο rocaille στην αντίθετη πλευρά του mandala.
 8. Step 8

  Step 8
  Περάστε τη βελόνα σας μέσα από το «πλαγίως» rocaille ρουμπίνι στα αριστερά του ουρανού μπλε rocaille έχετε μόλις βγει από. Σήκωσε 2 ρουμπίνι rocailles και να περάσει μέσα από ένα «πλαγίως» rocaille ρουμπίνι σε ασβέστη mandala. Σήκωσε 1 rocaille ρουμπίνι και να περάσει τη βελόνα σας μέσα από το επόμενο «πλαγίως» rocaille στα δεξιά του. Σήκωσε 2 ακόμα rocailles ρουμπίνι και να περάσει τη βελόνα σας μέσα από και προς το «πλαγίως» rocaille σας βγήκε από την μπλε του ουρανού mandala. Σήκωσε 1 rocaille ρουμπίνι και να διέρχεται από το πρώτο «πλαγίως» rocaille πάλι. Υφαίνουν με τα πρώτα 2 ρουμπίνι rocailles έχετε πάρει και τότε, όπως κάνατε και με τον ουρανό γαλάζιο mandala, όλος ο τρόπος μέσω του ασβέστη mandala, βγαίνει στην αντίθετη πλευρά. Εναλλάξ, ασβέστη και μπλε του ουρανού, να συνεχίσει να προσθέσετε όλα τα μάνταλα με αυτό τον τρόπο.
 9. Step 9

  Step 9
  Σήκωσε 30 ρουμπίνι rocailles. Περάστε τη βελόνα σας πίσω κάτω από τα 5 πρώτα rocailles έχετε πάρει (από 5 / 1). Τραβήξτε σφιχτά. 
  Για να ολοκληρώσω, υφαίνουν μέσω της μάνταλα δέσιμο-μεταξύ rocailles καθώς πηγαίνετε. Κόψτε την περίσσεια νήμα. Προσαρμόστε τη βελόνα σας στο 15 εκατοστά σταματήσει χάντρα νήμα και υφαίνουν μέσω, δέσιμο με τον ίδιο τρόπο. Τακτοποιήστε οποιοδήποτε υπερβάλλον νήμα.
 10. Step 10

  Step 10
  τελικά βραχιόλι σας θα πρέπει να είναι κάπως έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου